Om mig

Helle Bülow Hansen Morliv portræt stor

Jeg hedder Helle Bülow Hansen, og er ejer af www.hellebulowhansen.dk

Her tilbyder jeg helhedsorienteret terapi gennem psykoterapi, kropsterapi og familierådgivning. Du kan læse mere om mig og hvad jeg hjælper med på hjemmesiden.

Gennem det meste af mit uddannelses– og arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med relationelt og terapeutisk arbejde med børn, unge og familier. Jeg er selv mor til 3 voksne børn, og min ene søn har Downs syndrom. Dette beriger mig med at have erfaring og viden indenfor almen og specialområdet – både personligt og professionelt.

Morlivet interesserer mig på mange planer, og jeg har derfor lavet denne blog, hvor jeg løbende vil lægge artikler op. Det vil omhandle både et fokus på dig som mor samt din familie – og familielivet med og uden særlige behov.

Hvis du har ønsker om emner jeg skal skrive om, er du velkommen til at sende mig en mail på info@hellebulowhansen.dk Du er også velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål, kommentarer eller feedback på artikler. Jeg besvarer alle mails så hurtigt jeg kan.

Rigtig god læselyst.

Kærlig hilsen

Helle

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og Dansk Behandlerforbund (RAB – godkendt), hvilket er din garanti for at jeg lever op til foreningernes kriterier for uddannelse og erfaring. Jeg modtager løbende supervision, og udvikler mig fagligt via kurser og uddannelser.

www.danskbehandlerforbund.dk 
www.dpfo.dk